Donderdag 13 juli

Deze pagina moet nog aangepast worden. Hieronder vind je ter beeldvorming het programma van het Triskal Festival 2022.

De naam donderdag is afgeleid van  Donars dag. Deze Germaanse naam komt overeen met de Latijnse benaming Dies Iovis, de dag van de romeinse god en planeet Jupiter. De Germaanse god Donar werd geacht dezelfde god te zijn als Jupiter.

Ochtendprogramma

Donderdag 13 juli 2023, 9:30 – 10:30 uur, Thujaveld

Intentie-meditatie – Jenneke te Voortwis (start van de dag)

Liefdevol je lijf wekken en jezelf uitlijnen met de Bron. Verbonden met de aarde, ontvankelijk voor jouw kosmische grootsheid. Je lichaam laten vullen met jouw wezenslicht. Vanuit daar rolt jouw intentie voor de dag – en voor de rest van de zomer – zich voor je uit.

www.goudinhanden.nu

Middagprogramma

Donderdag 13 juli 2023, 14:30 – 16:30 uur, Amethist

Plan B-itcoin – Jeroen van der Heide (lezing)

Ons geld systeem is stuk!! Wat ga je leren tijdens de Plan B-itcoin workshop:

  1. Hoe ziet Plan A (de Euro) eruit tot nu toe
  2. Wat is Bitcoin en het waarom ontstaan
  3. Wat is Plan B-itcoin
  4. Wat is Plan C – BDC Crypto EURO

Jeroen is een energieke, creatieve geest die hoofd en hart in de juiste dosering combineert. Hij kwam vroeg in aanraking met BITCOIN en Blockchain en hij investeert zelf ook in Crypto.

Donderdag 13 juli 2023, 14:30 – 16:30 uur, Waldo op het Thujaveld

Zen in moeiteloos musiceren – Marcel Verheugd (workshop)

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw muzikale leven?

In deze workshop neem ik je graag mee in wat ik leerde in mijn reis als muzikant, als docent en als leerling van het leven zelf. De workshop is bedoeld voor iedereen die een verlangen voelt om zijn of haar eigen spelen weer op te pakken en/of op te tillen naar een nieuw niveau.
We gaan aan de slag met oefeningen die ons helpen verbinding te leggen tussen ons lichaam, ons instrument en onze innerlijke muzikant. Je mag hier ook een ander verlangen/talent inbrengen.

www.marcelverheugd.nl

Donderdag 13 juli 2023, 14:30 – 16:30, bij de tipi op het Berkenveld

Bouwen met Wim – Wim Wolbrink (kinderactiviteit)

Met saté- , cocktailprikkers en winegums kun je allerlei figuren maken. Bijvoorbeeld voor in de tent of caravan. Je kunt ermee bouwen en versieren. Niets is te gek. Gebruik je fantasie en bouwen maar. O ja, en natuurlijk gebeurt het af en toe dat een winegummetje per ongeluk in je mond terecht komt. Maar pas op voor die prikkers. Die zijn scherp. Het kan niet anders dat het een creatieve en onvergetelijke middag gaat worden.

We vragen een kleine vergoeding à € 2 per persoon voor het gebruikte materiaal.

Avondprogramma

Donderdag 13 juli 2023, 19:30 – 23:00 uur, Berkenveld

Kampvuur

Iedere avond kan er bij de vuurplaats op het Berkenveld kampvuur gemaakt worden. Daartoe is er meer dan voldoende brandhout in de vorm van schaaldelen, een zaagbok, een paar spanzagen, een kloofbijl en een handbijltje aanwezig.

Het initiatief voor het maken van het vuur laten we bij de camping-gasten van Hof van Moeder Aarde en/of de deelnemers aan het Triskal Festival. Vanaf 23:00 uur ’s avonds dient het wel stil te zijn op het Berkenveld. Zo stil dat je in de dichtsbijzijnde tent niet te horen bent.

Donderdag 13 juli 2023, 22:30 – 23:00, hele terrein

Vertrek dagbezoekers

Vanaf 23:00 uur ’s avonds tot 7:00 uur ’s morgens is het stil op Hof van Moeder Aarde. Zodat ieder die dat wil van zijn of haar nachtrust kan genieten. Vandaar dat dagbezoekers om uiterlijk 23:00 uur het terrein van Hof van Moeder Aarde verlaten moeten hebben.