Kinderactiviteiten

Geen activiteiten voor kinderen tot 6 jaar

Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang tot het Triskal Festival. Voor kinderen in deze leeftijdscategorie organiseren we geen activiteiten. Ze kunnen en mogen natuurlijk wel in de speeltuin op Hof van Moeder Aarde spelen. Of in het pierenbadje bij het open lucht zwembad. Ouders / verzorgers dienen zelf toezicht te houden op kinderen in deze leeftijdscategorie.

Activiteiten voor kinderen van 7 tot 12 jaar

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn we nog bezig voor een programma. Met sommige activiteiten voor volwassenen kunnen kinderen ook meedoen, zoals met de Heilige Pijp ceremonie op vrijdag en zondag.

De kinderactiviteiten worden zo gepland dat ze gelijktijdig met de workshops en lezingen plaats vinden. Dat wil zeggen: ’s morgens van 11:00 tot 12:30 uur en ’s middags van 14:30 – 16:30 uur.

Mits er ouderlijk toezicht is, kunnen en mogen kinderen in deze leeftijd natuurlijk ook in het open lucht zwembad spelen.

Geen speciale activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar

Voor jongeren in de middelbare school-leeftijd organiseren we geen aparte activiteiten. Zij kunnen participeren in het normale festivalprogramma of zich in het open lucht zwembad vermaken.