Markt

Aan deze pagina wordt gewerkt. Aanwezigheid van marktkramen onder voorbehoud.

Marktkramen zijn open op de tijden dat de standhouder er voor kiest om in de kraam aanwezig te zijn.

Vrijdag 7  t/m donderdag 13 juli, Berkenveld

Bardo Flutes – Bram Vanoverbeke

Bardo Flutes bouwt handgemaakte Native American style flutes waarbij gebruik gemaakt wordt van bamboe maar vooral ook van takken die gevonden worden op tochten of die zijn aangespoeld op het strand. Welk materiaal er ook gebruikt wordt, de bouw gebeurt altijd vanuit de gedachte dat het materiaal leeft en dat ermee moet samengewerkt worden. Er wordt geluisterd naar het materiaal. Dit is een proces waar de nodige tijd voor genomen wordt waardoor het materiaal verder leeft in een nieuwe vorm, de vorm van een fluit. 

www.bardoflutes.com

Vrijdag 7 t/m donderdag 13, Berkenveld

Studio Mosmeisjes

Wij (Mila en Klaske) zijn twee vriendinnen met een passie voor mooie maaksels geïnspireerd door de natuur. Samen met onze mosmoeders knutselen we met glas-in-lood en macramé!

Op de markt zullen we onze maaksels verkopen en is er ook een mogelijkheid om zelf je macramé kunstwerkje samen te stellen, of te knutselen als je dat wil! Zien we je snel?

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Judiths’ kledingkraam – Judith Pots

Met nieuwe en tweedehandskleding (zoals linnen, tye dye, vilt, harem, ibiza, bohemian, folklore, Nepal, India), sieraden, wierook, klein huisraad, tassen, stoffen, wol en nog veel meer. Wekelijks wordt de winkel wel aangevuld met nieuwe items. Alles in de winkel hebben we met liefde, aandacht en plezier uitgezocht.

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Schatzoeken – Carianne Keus en Judith Pots

Kom je schatzoeken op het Hof?
Onder de noemer ‘Duurzaam Doen’ organiseren we tijdens het Triskal Festival een heuse ruilmarkt! Heb je mooie, nog hele spullen of kleding in je kast liggen dan is nu je kans om deze weg te geven óf te ruilen voor iets anders moois! Er zijn zoveel spullen in omloop op deze wereld, waarom iets nieuws kopen als het ook zo kan! Dus neem iets mee en leg het in onze kraam. Wie weet vind jij wel die mooie schat waar je al zo lang naar op zoek was.

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Teocalli – Diëdra en Jan Paul

Welkom bij Teocalli! In ons kleurrijke co-kraampje vertellen we graag over onze ceremonies, workshops, activiteiten en onze visie, gebaseerd op de Natuur van Oude Tradities. Ook hebben we een verscheidenheid aan mooie spulletjes bij ons. We hebben werk van bevriende kunstenaars mee. Kunstenaar Roy van One of the Lights (www.oneofthelightsinmylife.nl) maakt ontwerpen van berkenhout gebaseerd op de Heilige Geometrie, zoals hangers en lampen in diverse formaten. Kunstenares Esther van Spiral Studio (www.spiralstudio.nl) maakt o.a. ansichtkaarten, sierraden, kleding en mandala’s, geïnspireerd door de kleuren en vormen van de natuur en de wereld. Verder zijn er voor jong en oud allerlei creatieve activiteiten, waardoor het altijd gezellig is om langs te komen. En het vuurtje brandt bij ons!

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Textielproducten en zalf – Joke Houwers

Ik houd van dingen maken van onder andere kruiden en textiel. In de kraam vind je sjaals, mutsen, zonnehoedjes, wollen theemutsen, sloffen, wollen sokken, rokken met borduurwerk en ook kruidenzalven. Ook maak ik Levenskleden.

Tijdens de festivalweek geef ik ook enkele workshops (breikransjes) bij de kraam. Dus neem je brei/haak-werk mee, vooral als je er niet mee verder komt.

www.vreugdevolzijn.nl

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Je leven in de sterren – Reinald van Kessel

Geen kraam met spullen, maar met informatie. Aan Reinald kun je algemene vragen stellen over de universele betekenis van de planeten in je leven. Hoe vormen ze je leven: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel? Wat is hun essentie en wat proberen ze jou aan levenslessen mee te geven? Wat zegt jouw geboortedag over jou? Welke kleur past het beste bij je? Hoe vind je de ware liefde?

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Hearts in arts – Marianne Plug

Onder de noemer hearts in arts geeft Marianne Plug kunstzinnige cursussen en workshops, die je creativiteit doen bloeien! Op de Triskalmarkt is ze aanwezig  met onkruid-collages, geborduurde mandala’s en meer moois. En wie weet is er ruimte voor een creatieve estafette-workshop, of iets anders leuks.

www.heartsinarts.nl

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Handmade for you by Gerdi – Gerdi Frankes

Ik ben graag creatief bezig en haak mandala’s, knuffels, dekens, vesten, omslagdoeken en sjaals van katoen of acryl.

Ook maak ik “vrolijke Fransjes” van bloempotten en houd ik mij bezig met macramé projecten.

Kom je dit alles bewonderen bij mij kraam?

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli 2023, Berkenveld

Tarot Tattoo – Roderik

Holistisch Tatoeëerder Roderik en eigenaar van studio Tarot Tattoo voegt zijn jarenlange tattoo ervaring samen met energetisch werk.
Wat houdt het in om mens te zijn en een lichaam te hebben? Wat is jouw plaats in de macrokosmos en hoe kan een tattoo jouw lichaam en zielenpad bevorderen?
Op Triskal Festival is er ruimte om deze ontdekkingstocht aan te gaan door middel van symboliek, een gesprek en een energetische sessie.

www.tarottattoo.nl

Vrijdag 7 – donderdag 13 juli 2023, Berkenveld

– Akeber

I’m Akeber and I make sjamanic tools and leatherwork like shoes, bags, clothes, bags for shamanic drums and accessories like clothes and jewelry. I also give featherreadings.

Vrijdag 7 – zondag 9 juli, Berkenveld

Wol verfen, spinnen en vilten – Couleur Locale

Ons lolletje is werken met wol, vachten verzamelen, wassen en dan het toveren met kleuren. Deze vachtwol kun je gebruiken voor het spinnen van draden of om mee te vilten. Dat doen we zelf ook, spinnen en vilten, met divers resultaat. En we nemen mooie, zachte garens mee, die we vorig jaar hebben laten verspinnen bij een lokale spinnerij.

Zaterdag 8 – zondag 9 juli, Berkenveld

Medicine Jewellery – Frank Muller

Inspired by the ‘old knowledge’ of native people all arround the world. To honour life and the spirit world✨🐲✨

Created with storybones.

Zaterdag 8 en maandag 10 juli 2023, Berkenveld

Crafts van natuurlijke materialen – Linda Welraven

Vroegere volken waren afhankelijk van hun skills en natuurkennis om alledaagse producten zoals manden, containers, bestek, vislijnen etc te maken. Ik heb een kraampje, maar niets om te verkopen. Wel laat ik je graag verwonderen over de wereld van het ‘bushcraft’ en wat je allemaal van natuurlijke materialen kan maken. Kom kijken en laat je inspireren om te leren!  

Maandag 10 – donderdag 13 juli 2023, Berkenveld

Keltische ring gieten – Felo Hettich

Maak je eigen zilveren ring (van maximaal 8 gram). Deze workshop duurt 3 uur waarin je een zilveren ring leert gieten. De onkosten zijn €45,- te voldoen ter plekke gepast.

Maandag 10 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Plantenprints maken op textiel – Marre Thalita

Tijdens het Triskal Festival kun je bij Marre je eigen plantenprints maken op textiel. Deze katoenen lapjes kun je daarna zelf omtoveren tot bijvoorbeeld een kussensloop of knikkerzakje. Voor de materiaalkosten staat er een donatiepot. De richtlijn is €0,50 per print. Deze activiteit is voor kleine én grote kinderen die willen spelen en creëren met de natuur.

www.herbalwisdom.nl

Maandag 10 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Create your own magic – Femke Kloppenburg/textielfem 

Welkom in mijn wondere textielfem snoezeltent. Dit is een zintuigelijke ervaring met natuurintstrumenten, spirit dolls en textielkunstwerken. Daar waar natuur, klank en kunst één worden… Waar de zichtbare en onzichtbare werelden elkaar ontmoeten. Je kan er ontspannen en verwonderen, zelf muziek maken met ocean drums, rainsticks, droomei vilten, kleding en kunst kopen en wol kaarden/mengen in alle kleuren voor een prachtige toverfee en mischien vertel ik wel een verhaal.
Dit concept van een snoezeltent doe ik voor het eerst, ik ben benieuwd een nieuw experiment!

Maandag 10 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Magische Merlijn-staffen – Jan Balk

De staffen zijn gemaakt van boomtakken en hebben een bijzondere helende werking op het menselijk lichaam en de geest. Wellicht bekend als: Healing Wands, Krachtstokken, Energiestaffen. Waarom de naam Merlijn-staffen? Dat vertel ik je graag op het festival  :-).

Als kruidenvakman geef ik tijdens het festival enkele kruidenwandelingen waarbij men uitleg krijgt over de geneeskracht van kruiden en de helende kracht van de Natuur.

www.moederaarde.nu

Maandag 10 – donderdag 13 juli, Berkenveld

De vilt-dame – Mini Balk

Ik ben Mini Balk en mijn passie is werken met wol en vilt. Dit kan je vooral terugzien in mijn creaties zoals: Feeën, Engelen en Antroposofische poppen, welke allen zijn geïnspireerd door de Regenboogenergie en mede daardoor een helende werking op Nieuwetijdskinderen.

Tevens maak ik seizoentafels en kraamcadeaus en geef workshops.

www.kreatief.nu

Woensdag 12 – donderdag 13 juli, Berkenveld

Handvervaardigde sieraden – Mandy Sakkers Creates

Mijn werkjes zijn gemaakt van koper en zilverdraad met natuurstenen doormiddel van de wire wrap techniek. Ook neem ik mijn handgemaakte koper draadbomen met natuursteen mee en (raam) decoratie.

Al mijn handgemaakte producten zijn uniek en geen ontwerp is het zelfde. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes met hun eigen energie en uitstraling.
Als je alvast even wilt rondsnuffelen in mijn shop dan ben ik online te vinden op facebook, Instagram en Etsy met de naam Mandy Sakkers Creates.

Van vrijdag 7 t/m ?, Berkenveld

Ursula’s Creations- Ursula Muller

Gecreëerd door de natuur en door mij…Ursula  verzamelt kleine natuurschatten en weet daar iets moois en unieks van te maken.

www.ursulascreations.nl

Van ? t/m ?, Berkenveld

Crystal artifacts – Jeroen Postma

Kristalhangers, ruwe edelstenen, edelstenen kunst met hout