Markt

Aan deze pagina wordt gewerkt. Dagen  onder voorbehoud.

Marktkramen zijn open op de tijden dat de standhouder er voor kiest om in de kraam aanwezig te zijn.

Zaterdag 9 – 16 juli, La Cantina

Hofwinkel – Judith Pots en Joyce Hellendoorn

Naast een biologische winkel hebben we nu ook een hofwinkel! Met nieuwe en tweedehandskleding (zoals linnen, tye dye, vilt, harem, ibiza, bohemian, folklore, Nepal, India), sieraden, wierook, klein huisraad, tassen, stoffen, wol en nog veel meer. Wekelijks wordt de winkel wel aangevuld met nieuwe items. Alles in de winkel hebben we met liefde, aandacht en plezier uitgezocht. Ook hebben we verschillende soorten koffie en thee. Zo kun je na het winkelen genieten van een kopje koffie op ons terras of in onze gezellig ingerichte Cantina. Wees welkom!

De winkelmeisjes, Joyce en Judith

Zaterdag 9 – 16 juli, La Cantina

Etherische olien van dōTERRA – Marian Koster en Joyce Hellendoorn

Zaterdag 9 – 16 juli, La Cantina

Goddess Clothes van Lies de Peuter – Joyce Hellendoorn

Zaterdag 9 – 16 juli, Berkenveld

Schatzoeken – Carianne Keus en Judith Pots

Kom je schatzoeken op het Hof?
Onder de noemer ‘Duurzaam Doen’ organiseren we tijdens het Triskal Festival een heuse ruilmarkt! Heb je mooie, nog hele spullen of kleding in je kast liggen dan is nu je kans om deze weg te geven óf te ruilen voor iets anders moois! Er zijn zoveel spullen in omloop op deze wereld, waarom iets nieuws kopen als het ook zo kan! Dus neem iets mee en leg het in onze kraam. Wie weet vind jij wel die mooie schat waar je al zo lang naar op zoek was.

Zondag 10  t/m vrijdag 15 juli, Berkenveld

Bardo Flutes – Bram Vanoverbeke

Bardo Flutes bouwt handgemaakte Native American style flutes waarbij gebruik gemaakt wordt van bamboe maar vooral ook van takken die gevonden worden op tochten of die zijn aangespoeld op het strand. Welk materiaal er ook gebruikt wordt, de bouw gebeurt altijd vanuit de gedachte dat het materiaal leeft en dat ermee moet samengewerkt worden. Er wordt geluisterd naar het materiaal. Dit is een proces waar de nodige tijd voor genomen wordt waardoor het materiaal verder leeft in een nieuwe vorm, de vorm van een fluit. 

www.bardoflutes.com

Zondag 10  t/m vrijdag 15 juli, Berkenveld

Wol verfen, spinnen en vilten – Couleur Locale

Ons lolletje is werken met wol, vachten verzamelen, wassen en dan het toveren met kleuren. Deze vachtwol kun je gebruiken voor het spinnen van draden of om mee te vilten. Dat doen we zelf ook, spinnen en vilten, met divers resultaat. En dit jaar hebben we een primeur… lokale vachten laten verspinnen bij een professionele spinnerij tot mooie, zachte garens.

Zondag 10  t/m woensdag 13 juli, Berkenveld

Natuurlijke Vezels en Touw – Linda Welgraven

Het maken van touw is een vaardigheid die, net als vuur maken, aan de basis staat van onze ontwikkeling. Door het maken van touw waren we in staat om visnetten, vislijnen, tassen, kleding, verbindingen en vele andere dingen te maken. In deze workshop neem ik je mee in de wereld van natuurlijke (plant) vezels en leren we de techniek van het twijnen.

Zondag 10 juli, Berkenveld

Keltische ring gieten – Felo

Maak je eigen zilveren ring (van maximaal 8 gram). Deze workshop duurt 3 uur waarin je een zilveren ring leert gieten. De onkosten zijn €45,- te voldoen ter plekke gepast.

Dinsdag 12 en woensdag 13 juli, Berkenveld

Studio Mosmeisjes

Wij (Mila en Klaske) zijn twee vriendinnen met een passie voor mooie maaksels geïnspireerd door de natuur. Samen met onze mosmoeders knutselen we met glas-in-lood en macramé!

Op de markt zullen we onze maaksels verkopen en is er ook een mogelijkheid om zelf je macramé kunstwerkje samen te stellen, of te knutselen als je dat wil! Zien we je snel?