Markt

Hieronder zie je welke unieke marktkramen er zullen zijn. De komende weken wordt de lijst aangevuld.

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Schatzoeken – Carianne Keus en Judith Pots

Kom je schatzoeken op het Hof?
Onder de noemer ‘Duurzaam Doen’ organiseren we tijdens het Triskal Festival een heuse ruilmarkt! Heb je mooie, nog hele spullen of kleding in je kast liggen dan is nu je kans om deze weg te geven óf te ruilen voor iets anders moois! Er zijn zoveel spullen in omloop op deze wereld, waarom iets nieuws kopen als het ook zo kan! Dus neem iets mee en leg het in onze kraam. Wie weet vind jij wel die mooie schat waar je al zo lang naar op zoek was.

Donderag 27 juni t/m zondag 30 juni, Berkenveld

Teocalli – Diëdra en Jan Paul

Welkom bij Teocalli! In ons kleurrijke co-kraampje vertellen we graag over onze ceremonies, workshops, activiteiten en onze visie, gebaseerd op de Natuur van Oude Tradities. Ook hebben we een verscheidenheid aan mooie spulletjes bij ons. We hebben werk van bevriende kunstenaars mee. Kunstenaar Roy van One of the Lights (www.oneofthelightsinmylife.nl) maakt ontwerpen van berkenhout gebaseerd op de Heilige Geometrie, zoals hangers en lampen in diverse formaten. Kunstenares Esther van Spiral Studio (www.spiralstudio.nl) maakt o.a. ansichtkaarten, sierraden, kleding en mandala’s, geïnspireerd door de kleuren en vormen van de natuur en de wereld. Verder zijn er voor jong en oud allerlei creatieve activiteiten, waardoor het altijd gezellig is om langs te komen. En het vuurtje brandt bij ons!

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Je leven in de sterren – Reinald van Kessel

Geen kraam met spullen, maar met informatie. Aan Reinald kun je algemene vragen stellen over de universele betekenis van de planeten in je leven. Hoe vormen ze je leven: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel? Wat is hun essentie en wat proberen ze jou aan levenslessen mee te geven? Wat zegt jouw geboortedag over jou? Welke kleur past het beste bij je? Hoe vind je de ware liefde?

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Handmade for you by Gerdi – Gerdi Frankes

Ik ben graag creatief bezig en haak mandala’s, knuffels, dekens, vesten, omslagdoeken en sjaals van katoen of acryl.

Ook maak ik “vrolijke Fransjes” van bloempotten en houd ik mij bezig met macramé projecten.

Kom je dit alles bewonderen bij mij kraam?

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024 , Berkenveld

Tarot Tattoo – Roderik

Holistisch Tatoeëerder Roderik en eigenaar van studio Tarot Tattoo voegt zijn jarenlange tattoo ervaring samen met energetisch werk.
Wat houdt het in om mens te zijn en een lichaam te hebben? Wat is jouw plaats in de macrokosmos en hoe kan een tattoo jouw lichaam en zielenpad bevorderen?
Op Triskal Festival is er ruimte om deze ontdekkingstocht aan te gaan door middel van symboliek, een gesprek en een energetische sessie.

www.tarottattoo.nl

Van donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Ursula’s Creations- Ursula Muller

Gecreëerd door de natuur en door mij…Ursula  verzamelt kleine natuurschatten en weet daar iets moois en unieks van te maken.