Lokatie

Lokatie & route

Het Triskal Festival vindt plaats op Hof van Moeder Aarde.

Het terrein van Hof van Moeder Aarde ligt aan de Bliksteeg 1, 7161 PG te Neede (Noordijk).

Route met de fiets

Vanaf Neede fiets je over de G.L. Rutgersweg richting Noordijk. Vlak voor Noordijk ga je linksaf, de Bliksteeg in. Ter hoogte van deze afslag staat er rechts een bruin bord dat je de weg naar Hof van Moeder Aarde wijst.

Route met de auto

Gebruik je favoriete routeplanner en/of volg vanaf de rondweg rondom Neede de bruine toeristische borden die de weg naar Hof van Moeder Aarde wijzen.

Route met openbaar vervoer

Hof van Moeder Aarde is slecht bereikbaar per openbaar vervoer. Gebruik je favoriete reisplanner voor het openbaar vervoer om desondanks een voor jou passende route met treinen, bussen en belbussen te vinden.

Parkeren

Met de fiets

Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s op Hof van Moeder Aarde is aanzienlijk, maar toch ook beperkt. We nodigen je daarom uit om – als het maar even kan – wandelend of met de fiets naar het Triskal Festival te komen. Speciaal voor fietsers creĆ«ren we bij de entree van het terrein een fiets-parkeerplaats.

Met de auto

Op het terrein van Hof van Moeder Aarde zijn twee parkeerplaatsen met ca. 100 parkeerplekken voor auto’s. Op loopafstand hebben we nog een extra parkeerplaats gevonden. Mochten de parkeerplaatsen op ons eigen terrein allemaal bezet zijn, dan wijzen onze parkeerwachters je naar die derde parkeerplaats die zich – ter hoogte van het begin van de Bliksteeg, naast Landbouwmechanisatiebedrijf Kolkman-Floors – op de hoek van de GL Rutgersweg en de Kerkhofweg bevindt.