Tickets

Je kunt op vijf manieren deelnemen aan het Triskal Festival: als gast in onze “herberg”, als gast in één van onze kleurrijke vakantieverblijven, als campinggast, als bezoeker voor een dag of als bezoeker voor een week.

Wil je tijdens het Triskal Festival op Hof van Moeder Aarde verblijven? Koop dan geen ticket via de ticketservice van go-tickets hieronder, maar boek eerst je verblijf op Hof van Moeder Aarde. Dat kan nog (een deel van de week) in Herberg Jade of één van de vakantieverblijven. De prijs voor je deelname aan het Triskal Festival wordt dan bij de prijs voor je verblijf opgeteld. Meer informatie hierover vind je op de pagina over prijzen.

Wil je alleen overdag het Triskal Festival bezoeken? Dan heb je een dag- of week-ticket nodig. Deze kun je bestellen via het bestelformulier van go-tickets, in het blok dat je meteen hieronder vindt.

Beschikbaarheid van dag- en weektickets voor mensen die het Triskal Festival alleen overdag willen bezoeken

In totaal zijn er per dag 100 tickets beschikbaar voor dag- en weekbezoekers. In onderstaande kalender kun je zien hoeveel tickets er elke dag nog beschikbaar zijn.