Gaia’s Gastronomie

Tijdens het Triskal Festival kun je op verschillende manieren aan heerlijk biologisch eten & drinken komen. Namelijk door van huis uit je eigen eten en drinken mee te nemen, door tijdens je verblijf op de camping je eigen eten & drinken te verzorgen met ingrediënten uit Marieke’s Winkeltje of door eten & drinken te halen bij één van de biologische cateraars die wij speciaal voor het Triskal Festival hebben uitgenodigd.

Neem je eigen bord, mok en bestek mee!

Voor welke optie je ook kiest: neem in elk geval je eigen beker, bord en bestek mee!

Eén van de uitgangspunten van Hof van Moeder Aarde is namelijk duurzaam doen. Dit betekent o.a. dat we geen onnodig afval willen produceren. En bekers, borden en bestek die bedoeld zijn om eenmalig te gebruiken en daarna weg te gooien, vallen wat ons betreft in de categorie ‘onnodig afval’. Daarbij maakt het voor ons niet uit af dat afval van plastic, karton of hout is. Er zijn op Hof van Moeder Aarde echter onvoldoende duurzame bekers, borden en bestek aanwezig om > 50 mensen te kunnen voorzien. Vandaar het dringende verzoek om je eigen beker, bord en bestek mee te nemen.

Marieke’s Winkeltje

In Marieke’s Winkeltje vind je een volledig assortiment biologische levensmiddelen, exclusief vlees en vis.

We zorgen er voor dat deze coöperatieve camping-winkel voor aanvang van het Triskal Festival goed gevuld is!

Tijdens het Triskal Festival bakken we één keer per dag zelf biologisch brood van Zonnemaire af. Brood dat je ’s avonds voor 20:00 uur in het broodschrift bij de receptie hebt besteld, ligt de volgende ochtend om 9:00 uur voor je klaar in La Cantina.

Pizza Party = Vol!

Zaterdag 9 juli van 17:00 – 19:00 uur.

Deze zaterdagavond start met een echte Italiaanse pizzaparty!
Voor € 8 per persoon kun je ‘onbeperkt’ heerlijke biologische pizzapunten eten. Het desemdeeg wordt 2 dagen van tevoren met de hand gekneed, dus er geldt wel een op = op (of eigenlijk volle buik = volle buik ;-)). De pizza’s worden gebakken door de Italianen Mattia en Daria uit Enschede, die een eigen biologisch restaurant hebben gehad.

Er hebben zich inmiddels al 100 mensen voor Pizza Party aangemeld. Daarmee is de Pizza Party uitverkocht! Het lukt Mattia en Daria namelijk niet om op één avond nog meer pizza’s gebakken te krijgen.

Debs Food 4 Soul

Zondag 10 t/m vrijdag 15 juli

Debby Broersma van www.debsfood4soul.nl zorgt samen met haar kookpartner Remko van Dijk voor overheerlijke lunches en diners in onze eigen Herberg Jade. Om mee te eten met het diner moet je vooraf kaarten kopen voor €15,00 per persoon per dag via Diner Triskal festival 2022 – Debsfood4soul. Wil je de hele week mee-eten? Dan krijg je 10% korting.

Vanaf lunchtijd zijn er ook soep, broodjes en salades beschikbaar voor zover de voorraad strekt.

Houd je van koken? Of wil je nieuwe inspiratie opdoen? Voor maximaal 6 personen geeft Debby op dinsdag en woensdag tevens een workshop Overheerlijke Lunches Maken.

 

Kookkunst

Vitale voeding voor een gezond lijf en een gezonde aarde

Tijdens het Triskal Festival zal Marre lekkere hapjes voor tussendoor serveren. Zoete hapjes en hartige hapjes. Voor bij de koffie of thee. Of gewoon zomaar. Omdat het zo lekker is 😉

“Kookkunst is geboren uit mijn liefde voor lekker eten, een passie voor koken en daarin experimenteren, uit dankbaarheid voor Moeder Aarde en haar overvloed en liefde voor vormgeving, presentatie en heel veel kleur!”

Matig met alcohol, rookvrij en geen drugs

Hof van Moeder Aarde is geen horeca-gelegenheid. Er zal tijdens het Triskal Festival dan ook geen alcohol geschonken worden. Op Hof van Moeder Aarde geldt daarnaast als huisregel:

“geniet nooit met mate, maar houdt maat als je alcohol drinkt”.

In de gebouwen en op het buitenterrein van Hof van Moeder Aarde mag niet gerookt worden. Dus als je behoefte hebt aan “frisse lucht” wordt je vriendelijk verzocht om naar de rook-plek te gaan, die we op één van de parkeerplaatsen zullen creëren.

Het is op het terrein van Hof van Moeder Aarde niet toegestaan om (soft)drugs te gebruiken.