Gaia’s Gastronomie

Tijdens het Triskal Festival kun je op verschillende manieren aan heerlijk biologisch eten & drinken komen. Namelijk door van huis uit je eigen eten en drinken mee te nemen, door tijdens je verblijf op de camping je eigen eten & drinken te verzorgen met ingrediënten uit Marieke’s Winkeltje of door eten & drinken te halen bij de biologische cateraars die wij speciaal voor het Triskal Festival hebben uitgenodigd.

Neem je eigen bord, kom, mok en bestek mee!

Voor welke optie je ook kiest: neem in elk geval je eigen beker, bord en bestek mee!

Eén van de uitgangspunten van Hof van Moeder Aarde is namelijk duurzaam doen. Dit betekent o.a. dat we geen onnodig afval willen produceren. En bekers, borden en bestek die bedoeld zijn om eenmalig te gebruiken en daarna weg te gooien, vallen wat ons betreft in de categorie ‘onnodig afval’. Daarbij maakt het voor ons niet uit af dat afval van plastic, karton of hout is. Er zijn op Hof van Moeder Aarde echter onvoldoende duurzame bekers, soepkommen, borden en bestek aanwezig om > 50 mensen te kunnen voorzien. Vandaar het dringende verzoek om je eigen (diepe) bord, kom, mok en bestek mee te nemen.

Marieke’s Winkeltje

In Marieke’s Winkeltje vind je een volledig assortiment biologische levensmiddelen, exclusief vlees en vis.

We zorgen er voor dat deze coöperatieve camping-winkel voor aanvang van het Triskal Festival goed gevuld is!

Tijdens het Triskal Festival bakken we één keer per dag zelf biologisch brood van Zonnemaire af. Brood dat je ’s avonds voor 20:00 uur in het broodschrift bij de receptie hebt besteld, ligt de volgende ochtend om 9:00 uur voor je klaar in La Cantina.

Biologische lunches en diners verzorgd door Debby Broersma en Marre Bouwhuis

Van vrijdag 7 t/m donderdag 13 juli zorgt Debby Broersma van www.debsfood4soul.nl samen met Marre Bouwhuis van www.herbalwisdom.nl voor overheerlijke lunch-soepen en diners in onze eigen Herberg Jade.

Lunch-soep € 4,50 per persoon per dag

Diner € 16,50 per persoon per dag

Wil jij volledig genieten van het festival en vanaf vrijdagavond 7 t/m donderdagavond 13 juli alle lunches en diners mee-eten mij Debby en Marre? Bestel dan een all-in packet voor de hele week. In plaats van € 142,50 betaal je dan €130,- voor 7 diners en 6 x lunch-soep.

Let op! Om mee te eten methet diner moet je vooraf kaarten kopen! En als je van een lunch verzekerd wilt zijn, is het raadzaam om dat ook vooraf te doen. Lunches en diners kun je via onderstaande link bestellen.

Bestel hier je Lunches en Diners voor het Triskal festival 2023

 

Kinder Pizza en Pannenkoekenfeest op zaterdag en zondag

Speciaal voor kinderen is er in het weekend een kindermenu.
Op zaterdag mogen kinderen hun eigen pizza beleggen.En op zondag bakken we samen pannenkoeken. Onder leiding van kok Remko.
De kosten bedragen €7,50 per kind inclusief één glas drinken.

Bij voorkeur opgave van tevoren via onderstaand formulier. Of op de dag zelf in de ochtend.

13 + 10 =

Matig met alcohol, rookvrij en geen drugs

Hof van Moeder Aarde is geen horeca-gelegenheid. Er zal tijdens het Triskal Festival dan ook geen alcohol geschonken worden. Op Hof van Moeder Aarde geldt daarnaast als huisregel:

“geniet nooit met mate, maar houdt maat als je alcohol drinkt”.

In de gebouwen en op het buitenterrein van Hof van Moeder Aarde mag niet gerookt worden. Dus als je behoefte hebt aan “frisse lucht” wordt je vriendelijk verzocht om naar de rook-plek te gaan, die we op één van de parkeerplaatsen zullen creëren.

Het is op het terrein van Hof van Moeder Aarde niet toegestaan om (soft)drugs te gebruiken.