Prijzen & Overnachtingsmogelijkheden

Je kunt op vijf manieren deelnemen aan het Triskal Festival:

 • als dagbezoeker voor een dag
 • als dagbezoeker met een passe partout voor alle dagen
 • als campinggast op Hof van Moeder Aarde
 • als gast in één van de diverse vakantiehuisjes op Hof van Moeder Aarde
 • als gast in “Herberg Jade” op Hof van Moeder Aarde

Hieronder vind je bij elke vorm van deelname een toelichting en de prijs.

Kinderen tot 7 jaar hebben gratis toegang tot het Triskal Festival. Voor kinderen van 7 tot 14 jaar geldt een aangepast tarief.

Dag-ticket

Voor iedereen die het Triskal Festival één of meer losse dagen wil bezoeken. Voor elke dag dat je wilt komen, koop je een aparte dagticket.

Op donderdag 27 juni ben je vanaf 17:00 uur ’s middags welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde en op vrijdag  28 t/m zondag 30 juni ben je ’s morgens vanaf 9:00 uur welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Uiterlijk om 23:00 uur ’s avonds verlaat je het terrein. Je blijft dus niet op Hof van Moeder Aarde slapen, maar slaapt elders.

De prijzen* voor een dagticket zijn:

 • € 5 voor kinderen van 7 tot 14 jaar en
 • € 15 per persoon vanaf 14 jaar.

* Deze prijzen zijn exclusief €0,80 voor de ticket-service.

Passe partout

Voor iedereen die geen dag van het Triskal Festival wil missen, maar niet op Hof van Moeder Aarde kan of wil blijven slapen.

Op donderdag 27 juni ben je vanaf 17:00 uur ’s middags welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde en op vrijdag 28 t/m zondag 30 juni vanaf ’s morgens 9:00 uur. Uiterlijk om 23:00 uur ’s avonds verlaat je het terrein.

De prijzen* voor een passe partout zijn:

 • € 15 voor kinderen van 7 tot 14 jaar en
 • € 40 per persoon vanaf 14 jaar.

* Deze prijzen zijn exclusief € 0,80 voor de ticket-service.

Als campinggast

Je kampeert van donderdag 27 juni t/m maandag 1 juli op een kampeerplek op het Thujaveld, rondom een grote tent waar dagelijks ook een deel van de activiteiten in het kader van het Triskal Festival plaats vinden.

De meerprijs voor deelname aan het Triskal Festival komt overeen met de prijzen* voor een passe partout. Dat wil zeggen:

 • € 15 voor kinderen van 7 tot 14 jaar en
 • € 40 per persoon vanaf 14 jaar.

* Dit bedrag wordt automatisch extra in rekening gebracht, wanneer je via de website van Hof van Moeder Aarde in het weekend van 27 juni – 1 juli 2024 een kampeerplek reserveert.

Er zijn nog een paar kampeerplekken vrij. Voor een kampeerplek tijdens Triskal is geen lidmaatschap nodig! Mail met jenny@hofvanmoederaarde.nl om een plek voor 4 nachten te reserveren.

Als gast in een vakantieverblijf

Op het Berkenveld staan diverse 2- en 4-persoons recreatieverblijven die verhuurd worden: 3 yurts, 2 gepimpte stacaravans, een ecohuis, een Finse Kota met twee vleugels en een pipowagen.

Wanneer je in de periode van donderdag 27 juni tot maandag 1 juli 2024 één van deze vakantiehuisjes huurt, kun je kiezen uit: één of meer dag-tickets of een passe partout.

Je boekt zo’n huisje via de website van Hof van Moeder Aarde.

Gast in onze “herberg” Jade

Tijdens het Triskal Festival is groepsaccommodatie Jade in gebruik als “herberg”. In deze “herberg” zijn 7 slaapkamers met in totaal 22 bedden (in vier 2-persoons kamers, twee 4-persoonskamers en één 6-persoons kamer met een 4-persoons stapelbed) waarin je – zolang de voorraad strekt – desgewenst het hele weekend kunt overnachten.

DE 2- en 4- PERSOONSKAMERS ZIJN INMIDDELS BEZET! NOG 2 BEDDEN BESCHIKBAAR (JE DEELT DE KAMER DAN MET ANDEREN)

Als gast in onze herberg betaal je naast de prijs van een passpartout-ticket, een meerpijs van € 70 per bed.

Wil je liever alleen in een 2-persoons kamer slapen of met z’n tweeën in een 4-persoons kamer? Dan betaal je de prijs van 2 respectievelijk 4 bedden.

Neem via het onderstaande formulier contact op met Jenny Bergsma om een kamer in onze "herberg" te reserveren.