Prijzen

Je kunt op vijf manieren deelnemen aan het Triskal Festival:

  • als bezoeker voor een dag
  • als bezoeker voor een week
  • als campinggast voor een week
  • als gast in één van de diverse vakantiehuisjes voor een week
  • als gast in onze “herberg” voor een week

Hieronder vind je bij elke vorm van deelname een toelichting en de prijs.

Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang tot het Triskal Festival.

Dag-tickets

Voor iedereen die het Triskal Festival één of meer losse dagen wil bezoeken. Voor elke dag dat je wilt komen, koop je een aparte dagticket.

Op zondag 10 t/m vrijdag 15 juli ben je ’s morgens van 9:00 uur welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Uiterlijk om 23:00 uur ’s avonds verlaat je het terrein. Je blijft dus niet op Hof van Moeder Aarde slapen, maar slaapt elders.

De prijs van een dagticket is € 10 per persoon per dag + €1,21 voor de ticket-service.

Week-ticket (Passe partout)

Voor iedereen die geen dag van het Triskal Festival wil missen, maar niet op Hof van Moeder Aarde kan of wil blijven slapen.

Op zaterdag 9 juli ben je vanaf 15:00 uur ’s middags welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde en op zondag 10 t/m vrijdag 15 juli vanaf ’s morgens 9:00 uur. Uiterlijk om 23:00 uur ’s avonds verlaat je het terrein.

De prijs voor een week-ticket bedraagt € 50 per persoon + € 1,21 voor de ticket-service.

Campinggast voor een week

Je kampeert de hele week op een kampeerplek op het Thujaveld, waar dagelijks ook een deel van de activiteiten in het kader van het Triskal Festival plaats vinden.

De meerprijs voor deelname aan het Triskal Festival bedraagt € 70 per kampeerplek. Voor dit bedrag kunnen jij en al je gezinsleden of één vriend of vriendin waarmee je samen op deze plek kampeert aan het Triskal Festival deelnemen.

Dit bedrag wordt automatisch extra in rekening gebracht, wanneer je via de website van Hof van Moeder Aarde in de week van 9 – 16 juli een kampeerplek reserveert.

Om een kampeerplek te kunnen reserveren moet je overigens wel kampeer-lid zijn of eerst kampeer-lid worden van coöperatie Hof van Moeder Aarde.

In de week van het Triskal Festival is het kampeerterrein van Hof van Moeder Aarde al volgeboekt!

Gast in een vakantieverblijf voor een week

Op het Berkenveld staan diverse 2- en 4-persoons recreatieverblijven die verhuurd worden: 3 yurts, 2 gepimpte stacaravans, een ecohuis, een Finse Kota met twee vleugels en een pipowagen.

Wanneer je in de week van 9 – 16 juli één van deze vakantiehuisjes huurt, kun je kiezen uit: één of meer dag-tickets, een week-ticket (voor één persoon) of een week-ticket voor campinggasten (voor alle leden van je gezelschap).

Je boekt zo’n huisje via de website van Hof van Moeder Aarde.

Gast in onze “herberg” voor een week

Tijdens het Triskal Festival is groepsaccommodatie Jade in gebruik als “herberg”. In deze “herberg” zijn 7 slaapkamers met in totaal 22 bedden (4 2-persoons kamers, 2 4-persoonskamers en 1 6-persoons kamer met een 4-persoons stapelbed) waarin je – zolang de voorraad strekt – desgewenst de hele week kunt overnachten.

Als gast in onze herberg betaal je naast de prijs van een week-ticket, een meerpijs van € 70 per bed.

Wil je liever alleen in een 2-persoons kamer slapen? Dan betaal je de prijs van 2 bedden.

Wil je met z’n tweeën, vieren of zessen een 2-, 4- of 6-persoonskamer huren? Dan betaal je per tweetal € 70 voor deelname aan het Triskal Festival.

In de week van het Triskal Festival zijn er nog 10 bedden in onze herberg beschikbaar.  4 in een 4-persoons kamer en 6 in een 6-persoonskamer (met een 4-persoons stapelbed).

Neem via het onderstaande formulier contact op met Jenny en Carianne om een kamer in onze "herberg" te reserveren.

13 + 8 =