Prijzen & Overnachtingsmogelijkheden

Je kunt op vijf manieren deelnemen aan het Triskal Festival:

 • als dagbezoeker voor een dag
 • als dagbezoeker met een passe partout voor alle dagen
 • als campinggast op Hof van Moeder Aarde (de camping zit inmiddels vol, een kampeerplek boeken kan niet meer)
 • als gast in één van de diverse vakantiehuisjes op Hof van Moeder Aarde (de vakantiehuisjes zitten inmiddels vol, een accommodatie boeken kan niet meer)
 • als gast in “Herberg Jade” op Hof van Moeder Aarde (Alle kamer zijn inmiddels bezet)

Hieronder vind je bij elke vorm van deelname een toelichting en de prijs.

Kinderen tot 7 jaar hebben gratis toegang tot het Triskal Festival. Voor kinderen van 7 tot 14 jaar geldt een aangepast tarief.

Dag-ticket

Voor iedereen die het Triskal Festival één of meer losse dagen wil bezoeken. Voor elke dag dat je wilt komen, koop je een aparte dagticket.

Op donderdag 19 juni 2025 ben je vanaf 13:00 uur ’s middags welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde en op vrijdag  20 t/m zondag 22 juni ben je ’s morgens vanaf 9:00 uur welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Uiterlijk om 23:00 uur ’s avonds verlaat je het terrein. Je blijft dus niet op Hof van Moeder Aarde slapen, maar slaapt elders.

De prijzen* voor een dagticket zijn:

 • € 7,50 voor kinderen van 7 tot 14 jaar en
 • € 20 per persoon vanaf 14 jaar.

* Deze prijzen zijn exclusief €0,80 voor de ticket-service.

Passe partout

Voor iedereen die geen dag van het Triskal Festival wil missen, maar niet op Hof van Moeder Aarde kan of wil blijven slapen.

Op donderdag 19 juni 2025 ben je vanaf 13:00 uur ’s middags welkom op het terrein van Hof van Moeder Aarde en op vrijdag 20 t/m zondag 22 juni vanaf ’s morgens 9:00 uur. Uiterlijk om 23:00 uur ’s avonds verlaat je het terrein.

De prijzen* voor een passe partout zijn:

 • € 20 voor kinderen van 7 tot 14 jaar en
 • € 50 per persoon vanaf 14 jaar.

* Deze prijzen zijn exclusief € 0,80 voor de ticket-service.

Als campinggast

Je kampeert van donderdag 19 juni t/m maandag 23 juni 2025 op een kampeerplek op het Thujaveld, rondom een grote tent waar dagelijks ook een deel van de activiteiten in het kader van het Triskal Festival plaats vinden.

De meerprijs voor deelname aan het Triskal Festival komt overeen met de prijzen* voor een passe partout. Dat wil zeggen:

 • € 20 voor kinderen van 7 tot 14 jaar en
 • € 50 per persoon vanaf 14 jaar.

* Dit bedrag wordt automatisch extra in rekening gebracht, wanneer je via de website van Hof van Moeder Aarde in het weekend van 19 – 23 juni 2025 een kampeerplek reserveert.

NIEUW: TIJDENS HET TRISKAL FESTIVAL 2025 IS HET OOK MOGELIJK OM MET EEN TENTJE OP EEN VAN DE TWEE TREKKERSVELDJES TE KAMPEREN DIE WE SPECIAAL VOOR HET TRISKAL FESTIVAL CREEREN. Het ene trekkersveldje komt in de dierenweide naast de moestuin en het andere trekkersveldje rondom de kastanjeboom op het Kastanjeveld. Op deze trekkersveldjes is geen elektriciteit en stromend water aanwezig en betaal je voor je verblijf slechts 12,25  per persoon per nacht.

Als gast in een vakantieverblijf

Op het Berkenveld staan diverse 2- en 4-persoons recreatieverblijven die verhuurd worden: 3 yurts, 2 gepimpte stacaravans, een ecohuis, een Finse Kota met twee vleugels en een pipowagen.

Wanneer je in de periode van donderdag 19 t/m maandag 23 juni 2025 één van deze vakantiehuisjes huurt, kun je kiezen uit: één of meer dag-tickets of een passe partout.

Je boekt zo’n huisje via de website van Hof van Moeder Aarde.

Gast in onze “herberg” Jade

Tijdens het Triskal Festival is groepsaccommodatie Jade in gebruik als “herberg”. In deze “herberg” zijn 7 slaapkamers met in totaal 22 bedden (in vier 2-persoons kamers, twee 4-persoonskamers en één 6-persoons kamer met een 4-persoons stapelbed) waarin je – zolang de voorraad strekt – desgewenst het hele weekend kunt overnachten.

Als gast in onze herberg betaal je naast de prijs van een passpartout-ticket, een meerpijs van € 70 per bed.

Wil je liever alleen in een 2-persoons kamer slapen of met z’n tweeën in een 4-persoons kamer? Dan betaal je de prijs van 2 respectievelijk 4 bedden.

Neem via het onderstaande formulier contact op met Jenny Bergsma om een kamer in onze "herberg" te reserveren.