Markt

Hieronder zie je welke unieke marktkramen er zullen zijn. De komende weken wordt de lijst aangevuld.

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Bardo Flutes – Bram Vanoverbeke

Bardo Flutes bouwt handgemaakte Native American style flutes waarbij gebruik gemaakt wordt van bamboe maar vooral ook van takken die gevonden worden op tochten of die zijn aangespoeld op het strand. Welk materiaal er ook gebruikt wordt, de bouw gebeurt altijd vanuit de gedachte dat het materiaal leeft en dat ermee moet samengewerkt worden. Er wordt geluisterd naar het materiaal. Dit is een proces waar de nodige tijd voor genomen wordt waardoor het materiaal verder leeft in een nieuwe vorm, de vorm van een fluit. 

www.bardoflutes.com

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Boekverkoop en Doterra – Joyce Hellendoorn & Marre Thalita

Boekverkoop en signeren: De Roep van de Wilde Vrouw & De Stem van de Godin. Daarnaast wierook en zelfgemaakte sieraden.

Zaterdag en zondag staat Marre Thalita bij mij om over de etherische oliën van doTERRA te vertellen.

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Living Jewels – Adinda

Je kwetsbare en krachtige mijlpalen bij je dragen in de vorm van een sieraad die je kracht geeft. Een sieraad laat je die kracht herinneren op de momenten dat je de lessen van het leven weer even kwijt was geraakt. Ontdek de wijsheid van Nine Star Ki, de Feng Shui-astrologie, om vorm te geven aan jouw sieraad en laat je leiden door je hart, gevoel en intuïtie. Samen creëren we jouw persoonlijke sieraad op maat of kies iets uit mijn unieke collectie. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn kraam op het festival.

www.livingjewels.nl

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Schatzoeken – Carianne Keus en Judith Pots

Kom je schatzoeken op het Hof?
Onder de noemer ‘Duurzaam Doen’ organiseren we tijdens het Triskal Festival een heuse ruilmarkt! Heb je mooie, nog hele spullen of kleding in je kast liggen dan is nu je kans om deze weg te geven óf te ruilen voor iets anders moois! Er zijn zoveel spullen in omloop op deze wereld, waarom iets nieuws kopen als het ook zo kan! Dus neem iets mee en leg het in onze kraam. Wie weet vind jij wel die mooie schat waar je al zo lang naar op zoek was.

Donderag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Teocalli – Diëdra en Jan Paul

Welkom bij Teocalli! In ons kleurrijke co-kraampje vertellen we graag over onze ceremonies, workshops, activiteiten en onze visie, gebaseerd op de Natuur van Oude Tradities. Ook hebben we een verscheidenheid aan mooie spulletjes bij ons. We hebben werk van bevriende kunstenaars mee. Kunstenaar Roy van One of the Lights (www.oneofthelightsinmylife.nl) maakt ontwerpen van berkenhout gebaseerd op de Heilige Geometrie, zoals hangers en lampen in diverse formaten. Kunstenares Esther van Spiral Studio (www.spiralstudio.nl) maakt o.a. ansichtkaarten, sierraden, kleding en mandala’s, geïnspireerd door de kleuren en vormen van de natuur en de wereld. Verder zijn er voor jong en oud allerlei creatieve activiteiten, waardoor het altijd gezellig is om langs te komen. En het vuurtje brandt bij ons!

www.teocalli.nl

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Je leven in de sterren – Reinald van Kessel

Geen kraam met spullen, maar wijsheid uit het Verre Oosten.
Maak kennis met de Vedische astrologie, de traditionele astrologie uit het oude India.
Laat je verrassen door de tijdloze wijsheid van de oude zieners, die jou in staat stellen jouw inzichten
in je leven op alle niveaus te verdiepen: lichamelijk, geestelijk en spiritueel.
Ontdek de ware bestemming van je leven en hoeveel geluk je in de liefde hebt.

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Sieraden, dreadkralen en meer – Mandy

Of het nu een hanger, een paar oorbellen of een decoratiestuk is, ieder stuk van Mandy is een kunstwerkje op zich. Met koper- zilver of messingdraad maakt ze krullerige, geweven patronen rond natuurstenen met een techniek die ‘Wire wrappen’ heet. Mandy’s handvervaardigde producten zijn niet gebonden tot één stijl, hetgeen wat Mandy juist zo leuk vind aan haar werk is het blijven variëren, experimenteren, onderzoeken en ontdekken. Iedere steen is uniek, net als ieder mens. Ook is Mandy er van overtuigd dat ieder stuk zijn eigenaar uiteindelijk wel vind, het is een kwestie van matchende energie.

Zoek jij een origineel handvervaardigd sieraad, dreadkraal, een tree of life, een suncatcher of meer? Kom dan vooral even kijken bij Mandy!

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Handmade for you by Gerdi – Gerdi Frankes

Ik ben graag creatief bezig en haakt oa mandala’s met verschillende kleuren, motieven en afmetingen.
Kom je ze bewonderen?

Donderdag 27 juni t/m zaterdag 29 juni 2024, Berkenveld

De Weerspiegeling – Sjaak de Wit

Aan de hand van zijn teksten geeft Sjaak een weerspiegeling van wat er zich in jou afspeelt. Als je aan zijn tafel plaatsneemt, zal hij tijdens het contact met jou intuïtief aanvoelen wat er op papier mag komen. 
Het kan je duidelijkheid of nieuwe inzichten geven. Of zomaar een mooi compliment. 

Donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024 , Berkenveld

Tarot Tattoo – Roderik

Holistisch Tatoeëerder Roderik en eigenaar van studio Tarot Tattoo voegt zijn jarenlange tattoo ervaring samen met energetisch werk.
Wat houdt het in om mens te zijn en een lichaam te hebben? Wat is jouw plaats in de macrokosmos en hoe kan een tattoo jouw lichaam en zielenpad bevorderen?
Op Triskal Festival is er ruimte om deze ontdekkingstocht aan te gaan door middel van symboliek, een gesprek en een energetische sessie.

www.tarottattoo.nl

Van donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024, Berkenveld

Ursula’s Creations- Ursula Muller

Gecreëerd door de natuur en door mij…Ursula  verzamelt kleine natuurschatten en weet daar iets moois en unieks van te maken.