Vrij dansen

De titel zegt het al: ruimte om vrij te dansen. Dat kan op het Triskal Festival iedere avond tussen 21:00 en 22:30 uur in of bij de grote tent op het Thujaveld.

Om 22:30 uur stoppen we met de muziek, zodat festival-bezoekers die niet op Hof van Moeder Aarde verblijven rustig de tijd hebben om het terrein te verlaten voordat om 23:00 uur de nachtrust in gaat.

Zaterdag 9 juli 2022, 21:00 – 22:30 uur, Thujaveld

Vrij dansen – DJ Richard

Richard Loohuis is Biodanza docent. Deze avond zal hij geen les geven, maar wel een set met verbindende muziek draaien. Muziek die je uitnodigt om je met de danser in jezelf en de andere dansers op de dansvloer te verbinden.

Maandag 11 juli 2022 – 21:00 – 22:30, Thujaveld

Dans reis  – Marcel Verheugd

Op deze dansavond neemt Marcel je mee op een reis. Naar bewegingen die je wellicht nog nooit gemaakt hebt. Ruimtes die nog niet hebt ingenomen. Kiemkracht die je misschien nog nooit hebt gevoeld. De Muziek, Marcel, je lichaam zullen je in alle vrijheid leiden….

Dinsdag 12 juli 2022 – 21:00 – 22:30, Thujaveld

Vrij dansen  – DJ Hester

Hester Bosma zien dansen is al een belevenis op zich. Geïnspireerd door de Capoeira die ze beoefent, brengt ze haar lichaam in bewegingen die weinig mensen haar na kunnen doen. Alhoewel: oefening baart kunst! En deze avond geeft ze jou de unieke kans om ook jouw lichaam de ruimte te geven om zich niet alleen vrij maar ook groots te bewegen op haar theatrale beats.

Woensdag 13 juli 2022 – 21:00 – 22:30 uur, Thujaveld

Ecstatic Dance – DJ QatWeazle (Jeroen Kumeling)

De muzikale reis van DJ QatWeazle is er een die je niet snel zult vergeten. Hij heeft altijd een verrassing voor je in petto. De ene keer neemt hij je mee op een magische reis door Wonderland, de andere keer ervaar je een rauwe absurdistische horde waarin onoverbrugbare muzikale werelden elkaar in hoog tempo volgen en omhelzen.

Donderdag 14 juli 2022 – 21:00 – 22:30 uur, Thujaveld

Vrij dansen – DJ Joyce

Naast soundhealer en stemkunstenaar is Joyce Hellendoorn ook een vervent dansliefhebber. Haar sappige beats zijn geinspireerd op het jarenlang dansen van de 5Ritmes en trancedans.

Vrijdag 15 juli 2022 – 21:00 – 22:30, Tent op het Thujaveld

Vrij dansen  – DJ Harm

DJ Harm verraste en verbijsterde jarenlang de blote voeten dansers in Zutphen en omstreken met zijn geniale en soms te gekke ingevingen. Inmiddels is hij ook in opleiding tot Movement Medicine teacher. Maar deze avond zal hij de teachings achterwege laten, zodat je gewoon ouderwets lekker op blote voeten kunt dansen.