Optredens

Aan deze pagina wordt gewerkt. Programma onder voorbehoud.

Vrijdag 7 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Diverse artiesten – Openingsfeest

Tijdens het rituele openingsfeest krijg je een klein voorproefje van wat je tijdens het Triskal Festival kunt verwachten. En een uitnodiging om jouw unieke bijdrage te leveren aan het slotfeest op donderdag 13 juli.

Zaterdag 8 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Trio Marcel Verheugd – De nachttrein naar Lissabon

De Nachttrein is een reis naar binnen. Naar die plekken in ons die naar het Licht willen. Naar Lissabon waar ware Vreugde, onder de zon, het donker overstijgt.
Marcel heeft het mogen leven. Beschrijven. En nu bezingen. Met gedroomde muzikanten. Stap met ons in deze Nachttrein om mee op pad te gaan. 
Samen. In de zekerheid van het niet weten. De composities zijn stuk voor stuk een verrassende reis. Met extra muzikale gasten.

Marcel Verheugd, Gitarist, zanger, componist

Arie den Boer, Percussie

Jurre Hogervorst, Akoestisch Bas

Zondag 9 juli 2023, 19:15 – 20:00, Waldo op het Thujaveld

Seeräuberjanny singt Bertold Brecht – Janina Stopperka

Seeräuberjanny zingt van haar liefde en leed als vrouw. Brecht kon als geen ander de gevoelens van de vrouw in haar verschillende gedaantes in woorden vatten. Van de geliefde, de veroverde, de bedrogene, van de jonge moeder en de oude moeder. Muziek van Kurt Weil en Hans Eisler.

www.janinastopperka.nl

Zondag 9 juli 2032 – 20:00 – 20:45, Waldo op het Thujaveld

Optreden Joyke 

Joyke is Joyce Hellendoorn. Joyke is meer dan alleen Joiken, het is intuïtieve sjamanistische muziek in het moment met stem, drums en een loop-apparaatje waarmee ik ter plekke koortjes en ritmes improviseer, opneem en afspeel, als bedding om overheen te zingen. Altijd anders, altijd weer spannend en altijd afgestemd op het publiek. Soms luister je met je ogen dicht en ga je op reis, dan wordt je weer uitgenodigd om mee te zingen. Ook ik weet nooit welke kant het op gaat 🙂

 www.voicemedicine.nl

Maandag 9 juli 2032 – 19:15:00 – 20:45 uur, Amethist

Diverse jongeren en Corazon Creativo – Spoken Word & Singer/Songwriters

Misha Bouwhuis, Norah Bouwhuis & Hugo zullen enkele door hen zelf geschreven teksten uitspreken.

Angelle Kroon en Fleur Brus van CORAZÓN CREATIVO zullen aantal van hun eigen nummers ten gehore brengen, begeleidt door Janina Stopperka op de piano. CORAZÓN CREATIVO is een zangproject voor jonge vrouwen tussen 16 en 29 jaar. Creativiteit kent vele vormen en de jonge vrouwen mochten zelf invulling geven aan dit muzikale project. Doel was steeds om je hart een stem te geven, jezelf vrij te zingen en te voelen dat je de geweldige, krachtige jonge vrouw bent, die je zo graag wilt zijn. Niets was te gek, alles kon. In de afgelopen maanden hebben we uitbundig samen gezongen, maar ook geïmproviseerd en ook een heleboel liedjes geschreven. En ondertussen de stem verder ontwikkelt.

Dinsdag 11 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Tangoduo Shireen en Theadora 

Zij performen Argentijnse tango met dansritmes zoals wals, milonga en tango in een intieme setting. Poëzie, vertolkt met passie.

Shireen Kaijadoe: zang.

Thea van der Meer: gitaar.

Woensdag 12 juli 2023, tijd, Berkenveld

Gery Groot Zwaaftink – kindervoorstellling

Ook dit jaar ben ik weer te horen hier op deze leuke camping tijdens dit festival. Voor de kinderen heb ik dit keer weer een spannend verhaal. Ga er rustig voor zitten en geniet.

 

Woensdag 12 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater of Berkenveld

Gery Groot Zwaaftink – liedjes en verhalen voor volwassenen

Ik ben zoals je kunt zien een troubadour en verhalenverteller. Ik beoefen het op één na oudste beroep ter wereld. Overal waar men maar wil luisteren, zing ik mijn liedjes en vertel mijn verhalen ter lering ende vermaak. In de zomer trek ik rond met mijn woonwagen om de mensen te verrassen met mijn spannende, ontroerende en gekke verhalen en liedjes. Kom luister en geniet.

Donderdag 13 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Diverse artiesten – Slotfeest

Nadere beschrijving volgt nog