Optredens

Aan deze pagina wordt gewerkt. Programma onder voorbehoud.

Vrijdag 7 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Diverse artiesten – Openingsfeest

Tijdens het rituele openingsfeest krijg je een klein voorproefje van wat je tijdens het Triskal Festival kunt verwachten. En een uitnodiging om jouw unieke bijdrage te leveren aan het slotfeest op donderdag 13 juli.

Zaterdag 8 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Marcel Verheugd Trio – De nachttrein naar Lissabon

De Nachttrein is een reis naar binnen. Naar die plekken in ons die naar het Licht willen. Naar Lissabon waar ware Vreugde, onder de zon, het donker overstijgt.

Marcel heeft het mogen leven. Beschrijven. En nu bezingen. Met gedroomde muzikanten. Stap met ons in deze Nachttrein om mee op pad te gaan. Samen. In de zekerheid van het niet weten.

De composities zijn stuk voor stuk een verrassende reis.

Marcel Verheugd, Gitarist, zanger, componist

Arie den Boer, Percussie

Jurre Hogervorst, Akoestisch Bas

 

Zondag 9 juli 2032 – 19:15 – 20:45, Amfitheater

Joiken a la Joyke  – Joyce Hellendoorn

Maandag 10 juli 2023 – 19:15 – 20:45, Amfitheater

Seeräuberjanny singt Bertold Brecht – Janina Stopperka

Seeräuberjanny zingt van haar liefde en leed als vrouw. Brecht kon als geen ander de gevoelens van de vrouw in haar verschillende gedaantes in woorden vatten. Van de geliefde, de veroverde, de bedrogene, van de jonge moeder en de oude moeder. Muziek van Kurt Weil en Hans Eisler.

Dinsdag 11 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Duo Divina – Tangomuziek & Fins, Ierse Folkore.

Thea van der Meer– gitaar en Jacqueline Edeling -bandoneon, harmonica.

Zij hebben de lockdown tijd gebruikt om intensief te werken aan een nieuw repertoire met mooie arrangementen van tango’s uit het Epoca d’Oro en van Piazolla. In de combi harmonica-gitaar spelen ze prachtig sfeervolle Finse en Ierse Folklore.

Beiden hebben aan de tango-afdeling van het Rotterdams conservatorium gestudeerd. Thea heeft drie cd’s gemaakt met componiste/zangeres Guadalupe Urbina uit Costa Rica. Jacqueline speelt o.a in tango orkest Tangata. 

www.jacqueline-edeling.nl

Woensdag 12 juli 2023, tijd, Berkenveld

Gery Groot Zwaaftink – kindervoorstellling

Ook dit jaar ben ik weer te horen hier op deze leuke camping tijdens dit festival. Voor de kinderen heb ik dit keer weer een spannend verhaal. Ga er rustig voor zitten en geniet.

 

Woensdag 12 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater of Berkenveld

Gery Groot Zwaaftink – liedjes en verhalen voor volwassenen

Ik ben zoals je kunt zien een troubadour en verhalenverteller. Ik beoefen het op één na oudste beroep ter wereld. Overal waar men maar wil luisteren, zing ik mijn liedjes en vertel mijn verhalen ter lering ende vermaak. In de zomer trek ik rond met mijn woonwagen om de mensen te verrassen met mijn spannende, ontroerende en gekke verhalen en liedjes. Kom luister en geniet.

Donderdag 13 juli 2023, 19:15 – 20:45 uur, Amfitheater

Diverse artiesten – Slotfeest

Nadere beschrijving volgt nog