Ceremonies

Aan deze pagina wordt gewerkt. Programma onder voorbehoud.

Zaterdag 9 juli t/m vrijdag 15 juli 2022 – 19:30 – 22:00 uur, Veld van Verandering

Stilte- en Deelvuur

Het Stilte- & Deelvuur is een uitnodiging om rondom een vuur stil te zijn of met zachte stem te delen wat er gedeeld dient te worden. Alleen of samen met anderen, maar altijd in het bijzijn van het knisperende vuur. Je bent welkom voor een kort bezoekje, maar ook voor de hele avond. Kom wanneer jij voelt dat het nodig is. De spaceholding wordt verzorgd door Judith Pauwels, Aschwin en Jenny Bergsma. 

Zondag 10 juli 2022 – 11:00 – 12:30, Veld van Verandering

Kooltjes & Tondel (vuur maken) – Aschwin Bergsma

Oefen met het aanmaken van je eigen vuur, zonder aansteker, en leer hoe je je er echt mee verbonden kunt voelen. Na een klein stukje theorie (in een cirkel om een vuur heen) ga je vooral aan de slag met praktische en energetische tips. Aschwin is zijn hele leven al gefascineerd door vuur(tradities) en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een echte firekeeper o.a. tijdens zweethutceremonies. 

Zondag 10 juli 2022 – 14:30 – 16:30, Veld van Verandering

Krachtdieren – Aschwin & Jenny Bergsma

Voor kinderen van 14.30-15.30 uur, voor volwassen van 15.30-16.30 uur.

Maak kennis met krachtdieren uit onze eigen omgeving. Leer waarom bepaalde dieren op je pad komen en ontdek hoe je hun kracht kunt inzetten in het dagelijks leven en bij thema’s. Kinderen ontdekken het op een speelse manier. Aschwin en Jenny verdiepen zich graag in onze eigen roots en de wijsheden en kracht van dieren. Ze nemen je hierin mee o.a. aan de hand van een medicijnwiel.